Tuin & Terras Ysselsteyn

Ysselsteyn

Kerkweg 19
5813 BS Ysselsteyn (LB)
0478-541709
Kerkweg 19
5813 BS Ysselsteyn (LB)
0478-541709

Tuin & Terras Ysselsteyn

Linders Natuursteen en Tuindecoraties vof gevestigd aan de kerkweg 19 in Ysselsteyn tussen de gemeente Venray en Deurne, brengt onder de naam Tuin & Terras Ysselsteyn een ongekend groot assortiment producten voor sfeerbrengers rondom uw woning. Gepresenteerd in een grote overdekte en verwarmde binnen showroom en een zeer ruime opgezette buiten showtuin.

 

 In onze ”sfeertuinen” kunt u zich volledig laten inspireren! 

Tuin & Terras Ysselsteyn is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis, tuinschutting, veranda, verlichting of vijver betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen.


Tuin & Terras Ysselsteyn is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend ruim assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken en het aanbieden van een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs!

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past. 

Tuin & Terras Ysselsteyn levert niet alleen de producten. Met het ruime vaste klantenbestand van hoveniers, stratenmakers en tuin architecten dat in de afgelopen jaren is opgebouwd biedt Tuin & Terras Ysselsteyn voor u de mogelijkheid uw materialen vakkundig te laten verwerken.

De nominatie voor het thema vakmanschap 2.0 is ons dan ook op het lijf geschreven.

Met een zeer lovend vakjury rapport over ons bedrijf en een hele mooie presentatie in de schouwburg van Venray, kunnen wij terug kijken op een geslaagde nominatie voor ons bedrijf met het thema vakmanschap 2.0.

Wij zijn dan ook enorm trots op ons mooie bedrijf en ons team van medewerkers. 

 

Voel u thuis in uw eigen sfeervolle tuin met Tuin & Terras Ysselsteyn!

Tuin & Terras Ysselsteyn heeft het Grootste assortiment in de regio.

 

Bekijk onze introductie video nominatie vakmanschap 2.0.

Kijkt u voor speciale aanbiedingen op ons tap blad aanbiedingen!

 

Luxe tuinhuizen en zomerhuizen

Creëer ruimte!En maak kennis met de aller nieuwste "luxe tuinhuizen" en "zomer huizen". In onze sfeertuinen kunt u zich laten inspireren en  informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van de vervaardiging van een volledig maatwerk houtstapelbouw of hout skelet bouw tuinhuis, zo...

Bekijk meer foto's

Keramische tegels als natuursteen

De ideale buitenvloer met een zeer lange levensduur gepresenteerd in onze sfeertuinen op het geheel nieuw aangelegde keramisch plein en in onze geheel vernieuwde binnen showtuin.  Keramische tegels niet meer van natuursteen te onderscheiden, met wel 80 verschillende prints per productie...

Bekijk meer foto's

Composiet Fiberon

Bewezen kwaliteit Composiet Fiberon uit Amerika met garantie certificaat! Massieve composiet terras delen van 50% hout en 50% kunststof van het merk Fiberon, niet meer van echt te onderscheiden,  geen splinters, scheuren of vervorming, UV bestendig, onzichtbaar te bevestigen, anti slip, even...

Bekijk meer foto's

Schuttingen, moderne vijvers en zonnedoeken!

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past.

Bekijk meer foto's