Jouw droomtuin komt steeds dichterbij!
Download je moodboard en bespreek deze met een adviseur in een van onze Tuin & Terras vestigingen!
tuinhout en vlonders

Geïmpregneerd hout

Voor de doe-het-zelvers onder ons biedt Tuin & Terras een scala aan losse houtelementen. Ons assortiment omvat onder meer een ruime selectie geïmpregneerd hout in allerlei maten, van palen tot planken. Je hebt de keuze tussen grenen- of vurenhout; beide...

Voor de doe-het-zelvers onder ons biedt Tuin & Terras een scala aan losse houtelementen. Ons assortiment omvat onder meer een ruime selectie geïmpregneerd hout in allerlei maten, van palen tot planken. Je hebt de keuze tussen grenen- of vurenhout; beide zijn zachte houtsoorten die gemakkelijk te gebruiken zijn voor tuinprojecten. Dit hout is eenvoudig te behandelen om zijn aantrekkelijke uiterlijk langer te behouden. Heb je liever een plank die reeds in een zwarte of grijze kleur is afgewerkt? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Voorraad op aanvraag

Vakkundig advies en een oplossing op maat 

Ons team van deskundig personeel staat klaar om samen op zoek te gaan naar de juiste materialen voor het realiseren van jouw droomtuin.  

Op zoek naar iets specifieks? 
Wij denken graag mee over de juiste indeling van jouw tuin of aan een passende oplossing, zoals een tuinhuis of een ander houtbouw project. Samen gaan we op zoek naar het beste resultaat voor jouw tuin! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.