Welke tuinverlichting past in jouw tuin?

De warme zomerdagen nodigen uit om heerlijk van je tuin te genieten. Met de juiste tuinverlichting kun je ook na zonsondergang blijven genieten. Maar wat is nu de juiste tuinverlichting? 

De belangrijkste onderdelen bij het uitzoeken van tuinverlichting: 

  • Welke elementen van de tuin wil je verlichten?
    Ga op zoek naar de belangrijkste elementen van je tuin die je wilt accentueren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de looppaden, bepaalde bomen en struiken, de overkapping of tuinafscheiding. Voor ieder accent is er een passende lichtbron verkrijgbaar, waarbij je ook nog eens keuze hebt uit meerdere kleuren en ontwerpen! 
  • Subtiele verlichting of volledige lichtbron?
    Tuinverlichting hoeft niet te fungeren als volwaardige lichtbron, maar kan ook gebruikt worden als sfeermaker voor je tuin. 

Aanleggen doet je eenvoudig zelf! 

Ons Lightpro assortiment bestaat volledig uit 12 volt verlichting. 12 volt is laagspanning en daardoor niet gevaarlijk voor jezelf, voor je kind of voor je huisdier. Erg gemakkelijk, want hierdoor hoeven de kabels ook niet ingegraven te worden. Dit maakt het verlichtingssysteem ook erg flexibel voor aanpassingen en uitbreidingen. 

Bekijk hier een eenvoudige uitleg over het aanleggen van jouw verlichting! 

Maak je tuin smart 

Onze tuinverlichting is tegenwoordig ook uit te breiden met technische snufjes, die alles net wat handiger maken. 

Timer & bewegingssensor

Met een timer op je tuinverlichting bepaal je door één keer instellen wanneer lampen aan of uit gaan. Ook zorgt dit voor een stukje veiligheid in je tuin, tijdens bijvoorbeeld de vakantieperiode. Verlichting geeft zicht en vermindert criminaliteit. Een lampje dat alleen aangaat als het nodig is? Hiervoor is er een bewegingssensor. De lamp gaat alleen aan als er iemand in de buurt komt. 

Met een afstandsbediening

Met een afstandsbediening kan je met één druk op de knop de tuinverlichting aan- en uitzetten of je verlichting in groepen verdelen die gescheiden van elkaar en op afstand aan- en uitgeschakeld kunnen worden. 

Via je smartphone

Liever de afstandsbediening op je telefoon? Ook dat is mogelijk! Bedien je verlichting eenvoudig via bluetooth. Al onze tuinverlichting is voorzien van LED lichtbronnen en zijn extreem laag in energieverbruik. Dit maakt ons assortiment energiezuinig en geeft je verlichting een lange levensduur!